Vilkår for kjøp i mResells nettbutikk

Her kan du lese alle betingelser og regler for kjøp fra mResell

Priser

Alle priser er i NOK og inkludert moms. I tilfelle en feilaktig pris oppgis på siden forbeholder vi oss retten til å nekte å selge et produkt til den oppgitte prisen.

Endringer i pris og lager

Vi forbeholder oss retten til å endre priser og lager.

Leveringstider

Når en bestilling er gjort før kl 12.00 blir produktet vanligvis levert neste dag. I byer og forsteder der det ikke er daglig leveranse kan det ta lengre tid.

‘På bestilling’ produkter har en lengre leveringstid. Vennligst se detaljene for hver artikkel for anslått leveringstid. Leveringstiden gjelder bare for virkedager. Det er ingen leveranser i helger eller helligdager.

Leveranse

Leveranser er gjort med post eller bud og har et sendingsnummer som gjør det mulig å spore hver pakke. Pakkene blir overgitt til kunden etter legitimasjon vises.

Uavhentede pakker

Uavhentede pakker returneres til oss. For alle pakker som ikke er innløst, forbeholder vi oss retten til å belaste deg kostnaden for returen, ekspedisjonsgebyr og håntering, for tiden 300 kr.

14 dager returrett

Vi tilbyr to uker åpent kjøp, noe som betyr at to uker fra kjøpsdato har du som kunde rett til å returnere produktet og få alle pengene tilbake. Når produktet returneres må produktet og emballasjen være i sin opprinnelige tilstand.

Pengene vil bli utbetalt innen tre virkedager etter at vi har mottatt produktet.

Hvis du ønsker å returnere et produkt vennligst send oss en e-post på kontakt@mresell.no Vi vil da sende deg et retur nummer som du kan feste på din forsendelse. Uten dette nummer vil det ta lengre tid å behandle returen og tilbakebetalingen.

mResell selger aldri produkter til mindreårige. Du må være over 18 år for å kjøpe fra oss.

Garanti

Alle nye produkter fra Apple kommer med en 1 års garanti på maskinvarefeil. Disse garantiene er vedlagt i den opprinnelige pakken med Apple-produktet. Mer informasjon om Apples garantier finner du på www.apple.no

I tillegg til Apples garanti som muligens fortsatt er gyldig får du alltid minst 1 måned garanti fra mResell når du kjøper et produkt fra oss (med mindre annet er oppgitt ved kjøpet). Denne garantien fungerer akkurat som garantien fra Apple. Den dekker eventuelle maskinvarefeil som ikke har blitt nevnt ved kjøpet. Skulle det oppstå et garantikrav erstatter vi produktet med et likt produkt.

Garantien dekker ikke ting som vannskade, missbruk eller andre ulykkeshendelser. Garantien dekker heller ikke programvarefeil.

Reklamasjoner

Synlige transportskader eller manglende pakker skal rapporteres direkte til sjåføren eller utleveringsstedet ved mottak. Hvis skaden ikke er synlig på den ytre emballasjen må skaden meldes til mResell via e-post innen 5 dager etter mottak av forsendelsen.

Betalingsbetingelser for bedrifter

Hvis du er en bedrift kan du velge å betale med Visa og Mastercard, Paypal eller faktura. Ved fakturakjøp foretas det en kredittkontroll

Betalingsbetingelser for privatpersoner

Privatpersoner kan betale med Visa og Mastercard eller via Paypal.