MacBook Pro Retina 13″
Alder på produkt: 6 måneder
Prosessor: 2,7 GHz Intel Core i5
Minne: 8 GB 1866 MHz LPDDR3-minne
Grafikkort: Intel Iris Graphics 6100
Oppløsning: 2560 x 1600 Retina
Harddisk: 128 GB SSD
Operativsystem: 10.12
Apple garanti: 2017-09-19
warranty6.png

Dette produktet er kvalitetssikret av en Apple-autorisert tekniker. Vi gir en garanti på 6 måneder ved kjøp av dette produktet. Les mer om vår garanti her.

God stand: Tilstanden til denne enheten er god. Normal slitasje, men ingen skader. Den kan ha en mindre bulk eller ripe, men av svært liten karakter. Alle våre produkter leveres med Apple original lader, og evt. kabler. Alle våre produkter er i god funksjonell stand, dersom ikke annet er beskrevet.

Dette produktet sendes innen en virkedag. Til privatpersoner sender vi med Posten MyPack, som betyr at man får et kollinummer og kan hente den direkte når den ankommer lokalet postombud. Til bedrifter sender vi med DPD 16.00 og man får leveransen direkte på kontoret.
Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du tagit emot varorna.

Hvorfor kjøpe hos mResell?

Steg 1: Apple diagnostikk

Vi sørger for at enheten er en ekte Apple og at den ikke er stjålet ved å serienummeret mot Apple. Vi diagnostisere alle porter og maskinvare på alle produktene. Våre teknikere tømmer minnet og gjøre en fabrikktilbakestilling. MER →

Step 2: Rengjøring & amp; testing

Vi rengjør alle eksterne deler av produktet og forsikrer oss om at det er støvfritt. Vi tester både Isight og FaceTime kameraene. Mikrofonen og høyttaler rengjøres og sjekkes for full funksjonalitet. MER →

Steg 3: Garanti

Vår garanti er gyldig i minst 6 måneder, og du har muligheten til å utvide dette med opptil 12 ekstra måneder. Vår garantidekning, akkurat som Apples egen maskinvarefeil som oppstår i garantiperioden. Vår garanti virker ikke som forsikring, dvs. drulle eller programvare er noe du må stå for seg selv.

MacBook Pro Retina 13″

9 999 kr

(VAT 0%)

Apple utsalgspris: 13 990.00 kr

Modell: MF839LL/A

Denne produkten levereres med original ladder og i original kartong.