VÅRSALG, opp til 15% rabatt på utvalgte produkter.
Serviceavgift

Dette produktet sendes innen 3 virkedager. Til privatpersoner sender vi med Posten MyPack, som betyr at man får et kollinummer og kan hente den direkte når den ankommer lokalet postombud. Til bedrifter sender vi med DPD 16.00 og man får leveransen direkte på kontoret.
Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du tagit emot varorna.

Hvorfor kjøpe hos mResell?

Steg 1: Apple diagnostikk

Vi sørger for at enheten er en ekte Apple og at den ikke er stjålet ved å serienummeret mot Apple. Vi diagnostisere alle porter og maskinvare på alle produktene. Våre teknikere tømmer minnet og gjøre en fabrikktilbakestilling. MER →

Step 2: Rengjøring & amp; testing

Vi rengjør alle eksterne deler av produktet og forsikrer oss om at det er støvfritt. Vi tester både Isight og FaceTime kameraene. Mikrofonen og høyttaler rengjøres og sjekkes for full funksjonalitet. MER →

Steg 3: Garanti

Vår garanti er gyldig i minst 6 måneder, og du har muligheten til å utvide dette med opptil 12 ekstra måneder. Vår garantidekning, akkurat som Apples egen maskinvarefeil som oppstår i garantiperioden. Vår garanti virker ikke som forsikring, dvs. drulle eller programvare er noe du må stå for seg selv.

Serviceavgift

300 kr

(inkl. 25% VAT)

Denne avgiften betales når garantien ikke dekker innlevert produkt til service. Etter betaling er registrert sendes produktet i retur til deg.